utworzono: 2016/04/02 13:04

Ocena szlaku żeglarskiego na odcinku Ruciane-Nida - Giżycko

Post został dodany w grupie:

Wielkie jeziora mazurskie to grupa dla osób żeglujących po jeziorach mazurskich. Dowiedz się więcej,…»

15 żeglarzy | 1 wątek

subskrybuj:

Witam wszystkich żeglujących!

Już od ładnych kilkunastu lat mam przyjemność regularnie przyjeżdżać na Mazury w okresie łódkowym i niestety jestem w stanie zauważyć, pewnie jak większość użytkowników, pogarszającą się kondycję regionu. Jestem studentem II roku studiów magisterskich kierunku Turystyka i Rekreacja na SGGW w Warszawie i zbieram dane do mojej pracy dyplomowej na temat "Oceny zagospodarowania turystyczno-rekreacyjnego szlaku żeglarskiego na odcinku Ruciane-Nida - Giżycko". Jeśli chcielibyście przyczynić się choćby w małym stopniu do zmiany bieżącego stanu środowiska oraz infrastruktury w obrębie jezior mazurskich prosiłbym o wypełnienie mojej ankiety, do której link znajdziecie poniżej. Ankieta zawiera 16 pytań zamkniętych oraz 1 otwarte, a wypełnienie jej nie zajmuje więcej niż 5 minut. Po obronieniu pracy planuję ją opublikować i kto wie, może będzie stanowić cegiełkę w procesie poprawy obecnej sytuacji na Szlaku Wielkich Jezior Mazurskich, a wy wypełniając tę ankietę również będziecie mieli w tym udział :)

http://goo.gl/forms/r7sdByKRfZ - Ocena Zagospodarowania Turystyczno-Rekreacyjnego Szlaku Żeglarskiego Na Odcinku Ruciane-Nida - Giżycko

Z góry dziękuję za każdą wypełnioną ankietę :)

Pozdrawiam,
Marcin Gawiński

Ten post był edytowany przez autora o godzinie: 13:09:53
zgłoś naruszenie

strona główna forum

Google