utworzono: 2013/05/08 10:05Pierwsze morze |
||
Witam W lipcu wybieram sie ze znajomymi do Chorwacji , chcemy tam wypożyczyć jakas niewielka łodke i popływać po morzu. Cała załoga z patentami jachtowego oraz bardzo sprawna ale bez doświadczenia w pływaniu po morzu.Czy mogłibyscie mi cos doradzic , na co uważać albo na co zwrócić uwagę. I przy okazji, czy pozycja "888 portów i zatok" to dobry zakup? Znalazłem sporo dobrych opinii na jej temat, ale wole być pewny. |
||
#550 | wysłano: 2013/05/08 10:13 |
|
---|---|---|
Jesli chodzi o Chorwacje i 888 portow i zatok to wiekszosc jednostek czarterowych ma to na pokładzie . Całe południe jest dobre do pływania i raczej dla ludzi nie mających doświadczenia odpowiednie , sprawdzajcie prognoze pogody i wszystko powinno byc OK ;)
|
||
#551 | wysłano: 2013/05/08 10:23 |
|
Ja na waszym miejscu na tydzień przed wyjazdem poszukał ofert last minute i jeszcze negocjował przez telefon trochę , nastawiając sie na czarter na miejscu możecie spotkać sie z dość wysokimi cenami a tak przez telefon idzie troche utargować i zaoszczędzić.
|
||
#552 | wysłano: 2013/05/08 10:34 |
|
Jeśli ktoś z was nie ma certyfikatu SRC to ciezko bedzie wam cokolwiek wyczarterować. Na dokumenty czeka sie też dość dlugo takze jesli nie macie takiego certyfikatu to watpie czy wyrobicie sie do czerwca .
|